2017. április 11., kedd

Kisbakancs-túra a Lempesen, ápr 9



Gyönyörű szép virágvasárnap délelőtt találkoztunk Barcaszentpéteren mindannyian. 2017 április 9-et írtunk és a természet templomát választottuk kikapcsolódásképpen. 66 személy vett részt a kiránduláson, ebből 31 gyerek volt. Velünk tartott még két kutyus is.

A Lempes dombját vettük célba ez alkalommal. Most nem a túrázáson volt a hangsúly, hanem csak egy rövid séta, majd egy hosszabb pihenő a gyerekekkel mialatt ők kedvükre kihancúrozhatták magukat. Természetesen ezalatt a felnőttek is elbeszélgethettek egymással, már amennyire engedték a gyerekek.

A domb gerincén kimentünk egy tetőre, itt szélcsendesebb vidéket találtunk és le is telepedtünk. Több mint két órát töltöttünk el itt, ezalatt különböző tevékenységet lehetett folytatni. Volt aki virágokat fotózott, mások sétáltak az erdőben. A gyerekek magukévá tették az erdőt és a tisztást, ahol kedvükre szórakozhattak.

Délután szedtük a sátorfánkat és visszasétáltunk a faluba az autóinkhoz. Erre a szél is rendesen felkelt, úgyhogy idejében ért véget a kirándulásunk. Habár rövid időtartamú kikapcsolódás volt, így is nagyon jó időtöltésben részesültünk.

Fotók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése